Vintage auto’s

0
988
auto's

Ben jij een echte liefhebben van vintage auto’s en ben je daarom op zoek naar showrooms in Nederland waar je terecht kan voor deze parels? In dit artikel laten wij je een aantal bedrijven zien die gespecialiseerd zijn in echte vintage auto’s, sommige zelfs erg exclusief.

Vintage auto’s in Roermond

De historische stad Roermond bezoeken is sowieso geen straf, zeker niet als je ervan houdt om de historie van een stad te bekijken. Maar wanneer je op zoek bent naar vintage auto’s, kun je hier ook terecht. Je vindt hier namelijk Stradale. Een bedrijf dat zich vooral richt op Italiaanse auto’s. Je kunt hier exclusieve auto’s vinden, maar ook echte vintage varianten en modellen uit de jaren ’90 of 00’s.

Klassieke sportauto’s

Ben je juist meer op zoek naar een echte vintage sportauto, of zou je graag eens rondneuzen tussen deze auto’s? Dan is de showroom van Jool Stolze in De Lier zeker aan te raden! Hier staan namelijk maar liefst 450 klassieke sportauto’s te wachten om bekeken te worden, gerestaureerd te worden en uiteindelijk ook verkocht te worden.

Het aanbod veranderd elke week zodat er telkens weer iets nieuws te bekijken is. Dit kan uiteraard ook via de website, echter staan daar lang niet alle auto’s op.

Exquisiete vintage auto’s

Ben je nou echt op zoek naar de echte vintage auto, die ene parel? Dan is het zeker aan te raden naar Gallery Aaldering in Brummen te gaan. het aanbod hier is geweldig, en de kans dat je je ogen uitkijkt is zeker aanwezig. Je vindt hier bolides van allerlei verschillende merken. Porsche, Masserati, Ferrari, Ford, Range Rover, Renault, Cadillac, Chevrolet en ga zo maar verder. Ook is het mogelijk de showrooms te bezoeken met een groep, of als zakelijke bijeenkomst. Er is zelfs een grand café aanwezig voor wie nog graag even wil nagenieten.

Naast deze parels zijn er ook nog een aantal vintage motorfietsen aanwezig voor de liefhebber en zijn er verschillende restauratie projecten te vinden. Het uitgebreide aanbod auto’s is te zien op vier verschillende verdiepingen, maar daarnaast is er ook nog een grote hoeveelheid auto’s te zien in hun warehouse. Deze is echter alleen op afspraak te bekijken.

Lees ook: Het eten en drinken uit de jaren 60

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here