Vintage Hotel in Brussel

0
1269
vintage hotel

Wist je dat je in Brussel kunt verblijven in een vintage hotel? Ideaal voor vintage liefhebbers maar ook voor mensen die graag eens op een andere manier willen overnachten dan in een standaard hotelkamer. Sinds 2007 kun je dan ook bij het Vintage Hotel terecht voor een unieke beleving.

Het exclusieve hotel zit op slechts 50 meter afstand van de Avenue Louise en heeft 38 kamers die allemaal in vintage-stijl zijn ingericht. Daarnaast beschikt het hotel ook over een exclusieve wijnbar met flessen vanuit de hele wereld.

Vintage kamers

Er zijn in het hotel vier verschillende kamers te vinden, uiteraard allemaal met het nodige comfort. Of je nou alleen, met zijn tweeën of met het hele gezin in het hotel wilt verblijven; het kan allemaal. Hieronder zullen we de verschillende kamers beschrijven.

Gemakkelijke kamer

Deze kamer is 13 vierkante meter en geschikt voor 1 of 2 personen. In de kamer kun je heerlijk tot rust komen en genieten van het Queen size bed van 160 x 200 cm. In de vintage kamer bevindt zich verder nog een flat screen televisie, telefoon, radio, wekker en een kluis. Ook is er een eigen badkamer aanwezig met föhn en maak je gebruik van gratis wifi. Toiletartikelen zijn op verzoek gratis te krijgen en een strijkijzer en strijkplank kun je op verzoek ook op de kamer ontvangen.

Gelukkig

Deze vintage kamer is 17 vierkante meter en is geschikt voor 1 of 2 personen. Je geniet hier van iets meer ruimte, inclusief een Queen size bed van 160 x 200 cm en een bureau. In de kamer bevindt zich verder nog een flat screen televisie, telefoon, radio, wekker en een kluis. Ook is er een eigen badkamer aanwezig met föhn en maak je gebruik van gratis wifi. Toiletartikelen zijn op verzoek gratis te krijgen en een strijkijzer en strijkplank kun je op verzoek ook op de kamer ontvangen.

Dromerig

Deze grote kamer is 24 vierkante meter en geschikt tot vier personen. Ideaal dus, wanneer je met het gezin een weekend in Brussel bent. In de kamer bevinden zich een bed van 160 x 200 cm, een slaapbank voor 2 personen en een zithoek. Daarnaast vind je in de vintage kamer nog een flat screen televisie, telefoon, radio, wekker en een kluis. Ook is er een eigen badkamer aanwezig met föhn en maak je gebruik van gratis wifi. Toiletartikelen zijn op verzoek gratis te krijgen en een strijkijzer en strijkplank kun je op verzoek ook op de kamer ontvangen.

Caravan

Wat uniek is aan dit hotel is dat je ook kan overnachten in een vintage Amerikaanse caravan. Deze is 17 vierkante meter en geschikt voor twee personen. in de caravan bevindt zich een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, airco en een flat screen televisie.

Lees ook: Vintage meubels en kleding in Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here