Luxe vintage hotel in Nederland

0
2387
Luxe vintage

In Oegstgeest vind je het luxe vintage hotel Villa Beukenhof. Dit is een onderdeel van Villa Beukenhof, waar je ook heerlijk kunt eten, loungen, vergaderen, feesten geven en zelfs kunt trouwen. Dit hotel kenmerkt zich door de authentieke omgeving te combineren met een vintage look van klassiek en een kleurrijk design. Niet alles wat je ziet is dus vintage, maar juist de kleine details zorgen ervoor dat dit hotel vintage is.

Luxe vintage suites

Er zijn 9 suites te vinden in het hotel die allemaal een eigen stijl en inrichting hebben. Alle kamers beschikken over luxe matrassen die regelmatig gereinigd worden, een espressomachine, audio- en tv-apparatuur, films en muziek, telefoon, wifi en een digitaal lichtsysteem. Daarnaast hebben de grotere suites ook een infrarood sauna.

Amsterdam

Suite Amsterdam is een éénpersoonskamer met twee bedsteden die uit 1740 komen. Ook is er een bankje aanwezig en een klein bureau. Daarnaast is er een knusse badkamer met groene, authentieke tegels en een douche. Ook liggen er toiletartikelen klaar, samen met de handdoeken, badslippers en badjassen. Ook heb je de beschikking over een eigen balkon met uitzicht op de tuin.

Capri

Deze suite heeft een echte Italiaanse sfeer. Het blauw en witte meubilair zorgen hiervoor, samen met het laagje bladgoud dat op de wand achter het bed is aangebracht. Het unieke aan deze kamer is, dat je op de oude wijnkelder slaapt en deze ook kan zien door middel van een glazen wand onder het voeteneinde. De badkamer heeft rood-marmeren tegels op de vloer in combinatie met Italiaanse wandtegels en is voorzien van een bad. Bij aankomst hangen de badjassen en de handdoeken voor je klaar, samen met badslippers en toiletartikelen.

Lees ook: Een dagje struinen in Den Haag

Paris

De Paris heeft een Franse inrichting en zorgt vooral voor een romantische en nostalgische sfeer. Dit is één van de oudste herbergkamers die de villa heeft. Ook de badkamer is geheel in Franse stijl met blauwe tegeltjes op de muur, inclusief bad, dubbele wastafel en een regendouche. Daarnaast is er ook een televisie in de badkamer aanwezig. Ook hier liggen alle toiletartikelen klaar, samen met de handdoeken, badjassen en badslippers.

Cape Town

Liever overnachten in de sfeer van Afrika? Ook dat kan geregeld worden in dit luxe vintage hotel. Alle stoffen en materialen die gebruikt zijn in deze suite zorgen voor een gezellig en warme sfeer. De badkamer is voorzien van een regendouche, een bubbelbad, dubbele wastafel en een televisie. Daarnaast liggen alle toiletartikelen, handdoeken, badjassen en badslippers klaar bij aankomst.

Dubai

De Dubai suite zit in de nok van het hotel en heeft daarmee een geweldig uitzicht over de tuin. Je waant je hier in het Verre Oosten en je slaapt onder de sterrenhemel. Ook de badkamer is in dezelfde stijl aangekleed, inclusief regendouche, bad en televisie. Uiteraard liggen de handdoeken, badjassen, badslippers en toiletartikelen klaar bij aankomst.

London

Deze suite is prachtig, en in deze kamer overnachten is dan ook een belevenis. Er staat een authentieke schouw in de kamer met tegeltjes uit 1750. Leuk detail is dat drie van deze tegels beschilderd zijn met een olifant; deze tegels zijn niet alleen uniek maar ook erg zeldzaam. Ga lekker op de bank zitten en geniet van de openhaard. Ook is er een bureau aanwezig, voor als je niet op de bank wilt zitten. De badkamer is voorzien van allerlei luxe. Er is een grote wasbak en door middel van een trap kun je het bad in. Een andere trap brengt je naar het toilet en de douche is een ware belevenis; deze staat verhoogt in het midden van de badkamer. Ook is er een televisie in de badkamer aanwezig. Het bed bevindt zich op de vide, waar je komt door middel van een trap. Ook hier hangt een televisie. Bij aankomst liggen alle handdoeken, badjassen- en slippers en de toiletartikelen voor je klaar.

Lees ook: Vintage Hotel in Brussel

Sydney

Bij deze suite heb je vanaf het balkon een geweldig uitzicht op de tuin en de eeuwenoude beuk. De kamer is erg groot; zo is er een ruime zithoek met openhaard en er is zelfs een eethoek aanwezig. Het luxe bed staat op de vide en wil je even ontspannen? Dan kan dat zeker in de heerlijke badkamer, inclusief duobad en televisie. Ook hier liggen de toiletartikelen, badjassen- en slippers en de handdoeken voor je klaar.

Tokyo

Dit is een vrij moderne suite, maar wel met alle luxe. Vooral de badkamer is erg luxe; hier vind je een sauna en twee douches. De douches zijn verlicht met glasvezelspotjes die zorgen voor speciale kleureffecten. Het heerlijk, luxe bed bevindt zich op de vide. Er staat een lekkere lounge bank en er is uiteraard een televisie. Ook staan er authentieke wijnkasten. De wijnen die daarin liggen zijn allen uniek en te bestellen via de roomservice. Bij aankomst hangen de handdoeken en badjassen klaar, de badslippers en toiletartikelen liggen in de badkamer.

New York Royal suite

De Royal suite is uiteraard ontzettend luxe ingericht. In de kamer bevindt zich een heerlijke bank samen met televisie en openhaard, en er is zelfs een eethoek. De kamer straalt luxe uit door de warme stoffen en de goudaccenten. Ga je met de trap naar boven, dan kom je eerst in de badkamer. De mooie, luxe vintage roze tegels in combinatie met de gouden kranen en de Versace wastafel zorgen ervoor dat je het gevoel hebt terug te gaan in de tijd. Er staat een groot bubbelbad in de badkamer, samen met een sauna en een ruime douchegelegenheid met twee douches. Een trap verder naar boven kom je terecht op een glazen loopbrug met kleureffecten, die je naar het grote boudoirbed brengt. Uiteraard liggen ook hier alle handdoeken, toiletartikelen en een badjas- en slippers voor je klaar.

Luxe vintage suites reserveren

De prijzen voor de suites variëren nogal. Het ligt er bijvoorbeeld aan voor welke kamer je wilt gaan, maar ook in welke periode. Voor een single kamer, zoals Amsterdam, is de prijs vanaf €119,- per nacht. Suite Capri is vanaf €159,- per nacht, Tokyo vanaf €199,- per nacht en de Royal suite is te reserveren vanaf €289,- per nacht.

Lees ook: Vintage parels in Groningen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here