Vintage meubels en kleding in Eindhoven

0
2020
vintage Eindhoven

Ben jij gek op vintage, maar weet je de winkels niet altijd te vinden? Dan hebben wij de oplossing voor je! In dit artikel laten we je namelijk de fijnste vintage plekken van Eindhoven zien waar jij terecht kunt voor allerlei meubels en kleding.

Second Floor – Hoogstraat 36

Deze winkel zit in het pand van een slagerij en dat kun je aan de buitenkant nog steeds zien. Er hangt namelijk nog steeds een uithangbord met een lachend varken aan het pand. Hier kun je terecht voor mooie originele vintage kleding en daarnaast ook leuke tweedehands kleding en schoenen. Extra leuk is het, dat je hier ook terecht kunt voor Zuid-Amerikaanse sieraden, beelden, kleden en servies. Bekijk ook eens een review van Silvan jewellery.

Loads 040 – Aalsterweg 145

In de voormalige loods van Metaalcompagnie Brabant bevindt zich nu deze ontzettend grote winkel. Je kan hier terecht voor de grootste collectie vintage meubels en kleding, industrieel design en antiek. Klokken, beelden, banken, tafels, kasten, accessoires en noem het maar op! Ook is er altijd een verse kop koffie voor je, en staat de kachel aan wanneer dit nodig is.

Stichting Onterfd Goed – Daalakkersweg 2

Veel spullen liggen jarenlang in kelders, schuren, depots of op zolder en daardoor is de toekomst erg onzeker. Vaak wordt het weggegooid, maar daar is nu deze stichting voor. Zij willen er namelijk voor zorgen dat dit soort vintage spullen niet worden weggegooid, maar dat zij een nieuwe eigenaar krijgen. Ben jij een verzamelaar en een liefhebber voor echt oude spullen? Dan zou je hier zeker eens heen moeten gaan.

Oker Vintage Interior – Campina terrein

Op het Campina terrein in Kanaaldijk-Zuid vind je deze winkel. Je vindt hier geen kleding maar echt alleen maar vintage meubels en accessoires voor in huis. De eigenaar is zelf altijd op pad om de collectie wekelijks uit te breiden. Vandaar ook dat je hier alleen op aanvraag terecht kan.

Vintage Vêtements – Aalsterweg 145

Deze winkel zit op de eerste verdieping van Loads 040 waar ze meubels en kleding verkopen. Deze winkel richt zich echter alleen op kleding van rustig bekende Italiaanse designermerken voor mannen en vrouwen. Wil je op zoek gaan naar verborgen parels, dan is de kans groot dat je die hier gaat vinden.

Throwback Classics – Torenallee 60-02

Kleding uit de jaren 90 is inmiddels ook bijna vintage te noemen, en als je hiernaar op zoek bent zit je bij deze winkel helemaal goed! In Eindhoven zijn genoeg winkels te vinden voor meubels en kleding, maar deze winkel heeft alleen kleding uit de jaren 90. Oldschool Adidas, Versace, Ralph Lauren en Moncler bijvoorbeeld.

Lees ook: Een dagje struinen in Den Haag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here