Shop nu voor de zomer!

0
94
Zomerkleding kopen

Het heeft er lang niet naar uitgezien, maar het wordt nu steeds meer werkelijkheid: de zomer komt eraan! Dit is dus hét moment om te gaan shoppen voor jouw zomeroutfits. Als je van vintage houdt, maar je bent stiekem toch een beetje vies van reeds gedragen kleding, dan is het zaak dat je een merk weet te vinden dat wel die vintage-vibe heeft, maar wel spiksplinternieuwe kleding. Denk dan eens aan Geisha of By-Bar. Je shopt deze merken, en nog veel meer mooie merken bij Topsy Fashion. Je weet niet wat je ziet!

Het verhaal van Geisha

Geisha is een Nederlands merk dat je steeds meer gaat zien deze zomer. En dat is niet voor niets. De kleding, ontworpen door Geisha, is kleurrijk, speels en vrolijk. Net wat ook jij wel kunt gebruiken deze zomer! De kleding is gemakkelijk te combineren met wat jij al in de kast hebt, maar je kunt bij Geisha ook complete outfits shoppen. Ladylike en toch speels!

Het verhaal van By-Bar

Ook By-Bar is een Nederlands merk waarvan je meer kunt verwachten deze zomer. By-Bar is meer ingetogen, maar toch écht zomers. Al kun je de fijne truien natuurlijk ook prima in de nazomer en de herfst blijven dragen. Shop By-Bar voor op kantoor, voor je vrije tijd en voor speciale gelegenheden. Je loopt er dan, gegarandeerd, schitterend bij!

Maar mijn kasten zijn al zo vol…

Veel vrouwen zullen het probleem van de (te) volle kledingkasten herkennen. Het is dan ook slim om, voor je bestelt, eens te kijken wat daar eigenlijk nog hangt. Pak ieder kledingstuk uit de kast en kijk er eens kritisch naar. Ga je het nog dragen? Dan hang je het weer terug. Past het niet meer? Doe het dan weg. Je kunt je overbodige kleding aan een vriendin geven, naar de kledingafdeling van de kringloop brengen, online verkopen of in de kledingcontainer doen. Doe dat direct en pak even door tot je alles in je handen hebt gehad. Je zult zien dat je kleding tegenkomt waar je al in geen jaren meer aan hebt gedacht en die je al jaren niet meer past. Te groot of te klein? Niet de goede maat, dus weg ermee.

De volgende stap is bestellen bij Topsy Fashion en voor je het weet heb je weer een kast vol schitterende items waar je deze zomer echt van zult genieten!