Geweldige kringloopwinkels in Delft

0
817
Delft

Ben je van plan binnenkort eens naar Delft te gaan, of woon je er in de buurt? Dan is het zeker de moeite waard om, naast de mooie historische stad, ook de vier kringloopwinkels te bezoeken. Wij laten je zien welke winkels er in Delft te vinden zijn, en hoe de winkel zelf is.

Kringloopwinkel RataPlan Delft

In het zuidelijke gedeelte van Delft vind je deze kringloopwinkel. Het is een winkel die mensen helpen die moeite hebben met het zoeken naar een baan, en bieden daarnaast ook stageplaatsen. Wanneer je iets koopt in deze winkel weet je dus dat het geld goed terechtkomt.

De winkel zelf is groot en overzichtelijk, en waarschijnlijk de grootste kringloop in Delft. Je kunt er zeker een uur vertoeven, en genieten van de verschillende spullen. Snuffel tussen het huisraad, de vele meubels, lampen en boeken. En ben je na het shoppen moe geworden of heb je dorst? Dan kun je in het café terecht voor een kop koffie en eventueel zelfs een broodje!

Kringloopwinkel Delft

Ook deze winkel helpen mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en zorgen er dus zo voor dat deze mensen een baan hebben. Ook heeft deze kringloop geen winstdoel, waardoor je jouw spullen voor hele lage prijzen kunt kopen. Deze kringloop zit in het centrum van Delft, aan de Beestenmarkt. Je vindt hier overigens alles. Kleding, huisraad, meubels, speelgoed, matrassen en kantoorartikelen.

Het goede doelen winkeltje

Ook in het centrum vind je het goede doelen winkeltje. Deze kringloop zorgt ervoor dat kinderen in Delft en in derdewereldlanden een beter leven krijgen, met name als het gaat om onderwijs en gezondheid. Een winkel met een echt goed doel dus. En dan kun je er ook nog eens prima rondkijken, want alles is netjes geordend. Dit is zeker een pluspunt, want zo kun je eenvoudig alles bekijken. Je kan hier terecht voor schoenen, huisraad en dvd’s, maar op dinsdag kun je bij het bijbehorende pakhuis ook terecht voor meubels, stoelen, tafels en lampen.

De Flintstones

Deze kringloopwinkel ligt vlak bij het station van Delft en is een kleine, knusse winkel. Toch betekent dit niet dat er niks te vinden is, want de winkel staat propvol. Denk hierbij aan kleding, accessoires, antieke klokken en schilderijen. Wel is het zo dat je echt gefocust moet blijven en goed moet zoeken wil je ook echt iets vinden.

Lees ook: Het verschil tussen een vintage, retro en rockabilly stijl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here