Een dagje struinen in Den Haag

0
1421
online

Een dagje struinen in Den Haag

Vintage shoppen is, naast heel erg leuk om te doen, ook vaak goedkoper en zeker een stuk duurzamer. Ben je van plan een dagje te struinen in Den Haag en ben je gek op vintage, dan doe je goed aan dit artikel uit je hoofd te leren. Wij laten je namelijk de leukste vintage winkels van Den Haag zien.

Struinen bij Spooky & Sue – Conradekade 34

In deze ruime vintage winkel kun je heerlijk struinen tussen de vele mooie spullen die ze aanbieden. Je kan hier namelijk niet alleen terecht voor unieke vintage kleding, maar ook voor schoenen, sieraden, hoeden en zelfs voor verschillende meubelstukken! En heb je nou zelf thuis nog vintage kleding in de kast hangen die je niet meer draagt, dan kun je dat hier ook direct inleveren.

JUST – Used Treasures – Molenstraat 43

Ook bij deze winkel kun je niet alleen voor ontzettend mooie vintage kleding terecht, maar ook voor woonaccessoires. Het is een kleine winkel waardoor het echt de sfeer heeft van een boetiek, en dat maakt het heel fijn. Naast vintage kleding hebben ze ook schoenen te koop staan.

Vintage Island – Korte Poten 29

Vintage Island zit in meerdere grote steden en ook in Den Haag. Deze winkel wordt gezien als één van de hipste vintage winkels in Den Haag, en je kan er dan ook heerlijk langs de rekken struinen. Heb jij een liefde voor vintage laarzen, dan kun je hier helemaal los gaan. Vintage Island heeft namelijk een hele grote collectie. Daarnaast kun je er ook terecht voor geweldige kleding, ook voor mannen!

Struinen bij Heet Strijken – Prins Hendrikstraat 30b

Wat aan deze winkel direct opvalt, buiten de naam, is hoe kleurrijk het is. Het is een heel vrolijke winkel met de meeste mooie kleurrijke vintage kleding uit verschillende tijdperken. Naast de standaard kleding worden er ook vintage bikini’s en badpakken verkocht, net als kleding van jonge designers. Ook de mannen kunnen hier terecht voor vintage kleding.

Lees ook: Op zoek naar mooie spullen in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here