Manieren om je ogen te accentueren

0
2953
ogen accentueren

Ieders ogen zijn anders, maar alle ogen spreken boekdelen. Om ogen daarom nog meer te laten spreken zijn er allerlei mogelijkheden om ogen op te maken met gave oogschaduw, luxe mascara’s en gekleurde lenzen. Ook kan er gevarieerd worden in de mate waarin er make-up aangebracht wordt, aangezien je je voor een feestje anders opmaakt dan voor een zakelijke bijeenkomst. In dit artikel kom je daarom meer te weten over manieren waarop jij je ogen kunt accentueren.

  1. Mascara’s en nepwimpers

In films worden er vaak scenes getoond waarin de vrouw verleidelijk met haar wimpers knippert en ook uit onze make-upkeuzes blijkt vaak dat onze wimpers vol moeten lijken. Het dragen van mascara is daarom een ideale manier om jouw eigen wimpers kracht bij te zetten en je ogen sprekender te maken. Wie echter een stapje extra wil doen voor volle wimpers, kan ervoor kiezen om nepwimpers te laten zetten in een beautysalon.

  1. Verschillende tinten oogschaduw

Naast mascara en nepwimpers kun je jouw ogen accentueren door te kiezen voor een oogschaduw die past bij de kleur van jouw ogen. Daarnaast is het met oogschaduw mogelijk om te variëren in tinten, waarbij de één zich identificeert met het motto ‘less is more’, terwijl de ander kiest voor felle kleuren. Belangrijk om te onthouden, is dat de eyeliner pas aangebracht kan worden, nadat de oogschaduw aangebracht is.

  1. Tover je oogkleur om

Niet alleen is het mogelijk om je ogen te accentueren met make-up, maar er zijn ook opties om je oogkleur tijdelijk te veranderen. Met gekleurde lenzen kan ieders oogkleur omgetoverd worden in de kleur die hij of zij wenst. Bovendien maakt het daarbij niet uit of je niet ver- of bijziend bent, want er bestaan kleurlenzen op sterke en zonder sterkte. Verder kunnen de gekleurde lenzen misschien zelfs zo goed bevallen, dat je over zou willen stappen op gekleurde, goedkope maandlenzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here